14 August 2011

Need For Speed - Hot Pursuit

Kekejaman sekian melanda bila kenderaan di dunia ni makin lama makin laju...huhu..tu lah manusia yang gilakan kelajuan...belumba merupakan kebiasaan bagi semua manusia...NEED FOR SPEED - HOT PERSUIT bermula lah kisah perlumbaan yang ganas dinanti-nanti kan oleh pemain bila dikejar oleh
POLICE yang hebat menggunakan 100% tenaga kerja tuk menangkap pelumba haram...ahaha...tapi itu lah nasib polis-polis berkenaan....24jam asik nak mengejar orang jek...huhu...xpuas hati bila xdapat tangkap pelumba haram,langar kereta terus...patut la polis xkesah sangat kalau main Langar-langar ni...abis kereta jahanam..."termasuklah kereta polis jugak"

bederai la jugak kalau berlangar dengan polis ni...
TOP 10 game lah kan...terbaik lah Grafik Effect dia..terasa macam diri kita yang sedang berlumba and mengenjar pelumba haram ni....huhu....

9 comments:

  1. hittoy !!!! pakcik men kete kontrol je kat depan laman umah ngan ahmoi jiran sebelah , tu pon race ngan kuceng jiran sebelah lagi . . . kuceng dia pakai fairlady, kalah kete kancil pakcik . .

    ReplyDelete
  2. ahaha. . . siut jek kucing tu pakai kereta mahal...tp pakcik xmampu nak beli kete mahal2 mcm tu...maybe pakcik nuwa mampu lah kot~

    ReplyDelete
  3. mane pakcik mampu, kete kontrol pakcik pong kete kancil je kottt . . tu pon modify sendiri kat pakcik ah-pek, jadi kancil RC , hahaha !

    ReplyDelete
  4. ahaha...mcm kenal jek kete kancil tu...warna merah ye...huhu..patut la ah-pek tu selalu nanyi lagu "papa ku pulang dari kota...papa ku belikan kereta..kereta kecil warna merah..boleh ku bawak ke sekolah.." wahahaha. . . .

    ReplyDelete
  5. btol3! ha tu lah engineer RC car saya bernama incik kancil warne merah . . Bhahaha !

    ReplyDelete
  6. haha...teruk tul ang ni...

    ReplyDelete
  7. like! thumbs up! utk pak cik! hurmm... tp... oohh tidakk!! sy x dpt gune my lappY ni.. al makLUmla ... telah di sumpah mnjadi sesumpaH...

    so... polis! hurmm... paraH !!!

    nk main gaMe ni!

    ReplyDelete