30 December 2011

End Of The Year 2011

End Of The Year 2011.... (">_<) *biar betul...hahaha.... Akhir tahun ni banyak main game 1st-person shooter macam Battlefield 3 and Call Of Duty....hehe...leh bengkak bijik mata ni...tapi xlupa jugak Gear's Of War 3~

27 August 2011

Black Rock Shooter The Game ! ! !

Ya tu dia game yang dinanti-nanti kan oleh PEMINAT (macam saya) juga yang akan dikeluarkan dalam tahun ni ! ! Game ini akan dimainkan hanya untuk PSP sahaja . . . 

21 August 2011

Game'z Download's

Swords & Soldiers HD
yeh..kali ni kembali lagi dengan game2 pelik...menarik +80/100% semestinya menarik...
mencabar bila bertemu dengan musuh2 yg kuat...ahaha...gelabah la jgk bila 1st main dulu...
tp nak wat mcm mana,bez gile game ni tuk menghilangkan bosan dari main game2 AngryBird asik2 digelakkan oleh "Babi Hijau" tu jek...geram lak...ahaha...so beralih lah game yg penuh cabaran...




14 August 2011

Need For Speed - Hot Pursuit

Kekejaman sekian melanda bila kenderaan di dunia ni makin lama makin laju...huhu..tu lah manusia yang gilakan kelajuan...belumba merupakan kebiasaan bagi semua manusia...NEED FOR SPEED - HOT PERSUIT bermula lah kisah perlumbaan yang ganas dinanti-nanti kan oleh pemain bila dikejar oleh
POLICE yang hebat menggunakan 100% tenaga kerja tuk menangkap pelumba haram...ahaha...tapi itu lah nasib polis-polis berkenaan....24jam asik nak mengejar orang jek...huhu...xpuas hati bila xdapat tangkap pelumba haram,langar kereta terus...patut la polis xkesah sangat kalau main Langar-langar ni...abis kereta jahanam..."termasuklah kereta polis jugak"

bederai la jugak kalau berlangar dengan polis ni...
TOP 10 game lah kan...terbaik lah Grafik Effect dia..terasa macam diri kita yang sedang berlumba and mengenjar pelumba haram ni....huhu....

- akhirnya -

Setelah sekian lama tiada di rumah saya...dia kembali juga...tapi,abis Rm70 tuk Upgrade dia...nak wat mcm mana,asalkan puas bila menerimanya kembali...huhu...bebaloi tunggu punya lama....dapat jugak lah main semula 'and for a new game' huhu....semestinya dari hasil titik peluh saya sendiri tuk memain 2 game yang dinanti-nantikan ini...
"welcome back my X-box 360 Elite" huhu....


Yeh ! ! ! ! seperti biasa , game yang dinanti-nantikan dari dulu dah boleh main semula ! ! !

13 August 2011

- Update Game -

Ahaha....dah lama xupdate game....tp mesti ramai yang tengah mencari game2 file kecik yang menarik and xmembebankan Destop or Laptop model lama....almaklum lah,zaman sekarang ni dah moden,game pun ikut perkembangan teknologi jugak.....semua sekarang file game dah mencecah 5~16Gb...so grafiq pun tinggi jugak....tapi macam mana pulak tuk komputer yang mempunyai low grafiq?haha...meh2 lah download game yang saya share ni secara percuma and selamat...so,enjoy lah ye..
 - Download Page -

12 August 2011

Kembali Ke Jalan Yang Benar

Sedihnya bila dah lama x 'hidup'kan kembali Blog Page ni. . . huhu. . . .tp nak wat mcm mana kan,dunia ni. . .mcm2 boleh berlaku. . . .apa pun boleh terjadi. . . dulu lain,sekarang lain. . .haha. . . dulu fikirkan 'rajin' la nak buat Blog ni. . .tp akhir2nya 'close' jek bz dgn 'Final Projek' and sebagainya. . .

akhirnya. . .berakhir lah sudah isu demikian,skg ni kita sambung balik pd perancangan asal BLOG ni. . .huhu. . . .dengan bantuan Anwar (nuwa) and seorang support yg memaksa sy 'menghidupkan kembali' blog page ni Eikyn (kyn). . .tq ler. . . huhu. . .