12 August 2011

Kembali Ke Jalan Yang Benar

Sedihnya bila dah lama x 'hidup'kan kembali Blog Page ni. . . huhu. . . .tp nak wat mcm mana kan,dunia ni. . .mcm2 boleh berlaku. . . .apa pun boleh terjadi. . . dulu lain,sekarang lain. . .haha. . . dulu fikirkan 'rajin' la nak buat Blog ni. . .tp akhir2nya 'close' jek bz dgn 'Final Projek' and sebagainya. . .

akhirnya. . .berakhir lah sudah isu demikian,skg ni kita sambung balik pd perancangan asal BLOG ni. . .huhu. . . .dengan bantuan Anwar (nuwa) and seorang support yg memaksa sy 'menghidupkan kembali' blog page ni Eikyn (kyn). . .tq ler. . . huhu. . .

No comments:

Post a Comment